Magazinul Bucur Obor la parter pe aripa Colentina, intrare usa 4

Magazinul Bulevardul Magheru, nr. 8-10 (langa hotel Ambasador)

Despre noi

Magazin de artizanat cu traditie in vanzarea produselor mesterilor populari si a cooperativelor de arta populara din toata tara. In magazinul Bucur Obor la parter pe aripa Colentina, intrare usa 4, ne gasiti si va asteptam sa admirati si sa puteti achizitiona un produs autentic, lucrat de mana pe care il puteti oferi cu drag si mandrie ca exista inca traditii si respect pentru produsele noastre populare.
Gama este foarte variata de la articole din lemn sculptat sau pictat (farfurii pictate in ulei pe lemn, casete sculptate, cofe, ploscute, linguri, butoiase sculptate sau pictate), plachete pictate pe lemn invechit in ulei, icoane pe lemn, icoane pe sticla, ceramica de Horezu, de Marginea, de Corund, rosie sau neagra (farfurii, servicii de tuica, cani de vin, de apa, de lapte, platouri, vaze, scrumiere etc).
Tablouri, aranjamente florale, goblenuri, ii pentru femei, camasi pentru barbati, camasi de noapte din panza topita, ii din panza de casa, ii stilizate, valnice, fote, jupe, costume populare pentru copii, fete si baieti, brau, clop, marame, esarfe, ilice, veste de catifea cu margele, cingatoare, chimir, veste din postav.
Alesatura romaneasca este foarte apreciata, este tesuta in razboaie manuale cu urzeala, din bumbac sau borangic si au diferite culori si dimensiuni.
Stergare, servetele, fete de masa din bumbac rosu cu negru sau alb cu negru, crem sau albe.
De asemeni borderie sparta pe bumbac sau in, fete de masa pana la 3.5 metri albe sau colorate, mileuri din macrame.
Papusi folclorice din toate regiunile tarii, magneti, brelocuri, mini mascote folclorice si foarte multe alte produse.

Pentru orice informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0736 633 091 sau ne puteti vizita in magazinul Bucur Obor la parter pe aripa Colentina, intrare usa 4.